Chocolate Gingerbread Dough Muffins
5 pcs
50 g butter, soft
1 dl light brown sugar
1 egg
1 dl flour
0.5 dl cocoa powder
3/4 tsp baking powder
0.5 tsp vanilla
one pinch salt
gingerbread dough, pieces
Pre-heat oven to 175° C. Stir together butter, oil and sugar. Add the egg and stir well. Add the flour, cocoa, baking powder, vanilla and salt. Stir until mixed. Spread the batter in muffin cups and press gingerbread dough pieces in each. Bake for approximately 15 minutes. Let cool.
Choklad-Pepparkaksdegmuffins
5 st
50 g smör, mjukt
1 dl ljust farinsocker
1 ägg
1 dl mjöl
0,5 dl kakaopulver
3/4 tsk bakpulver
0,5 tsk vanilj
en nypa salt
pepparkaksdeg, bitar
Värm ugnen till 175° C. Rör ihop smör, olja och socker. Tillsätt ägget och rör om väl. Tillsätt mjöl, kakao, bakpulver, vanilj och salt. Rör om tills allt är blandat. Fördela smeten i muffinsformar och tryck i bitar av pepparkaksdeg. Grädda i cirka 15 minuter. Låt svalna.




0 Comments