Almond Chocolate Cookies
55 g butter, melted
1 1/4 dl sugar
1 small egg
0.5 tsp vanilla extract
2 dl all-purpose flour
1/4 tsp baking powder
one pinch of salt
35 g almond chocolate, chunks
Stir the melted butter and sugar. Add the egg and vanilla. Then add the dry ingredients, stir until combined. Put in the fridge for 20 minutes. Divide the cookie dough into 8 balls. Put the balls on a baking sheet lined with parchment paper. Bake the cookies at 175 C for about 12-15 minutes.
Mandel-Choklad Cookies
55 g smält smör
1 1/4 dl socker
1 litet ägg
0,5 tsk vaniljextrakt
2 dl vetemjöl
1/4 tsk bakpulver
en nypa salt
35 g mandelchoklad, i bitar
Rör ihop det smälta smöret och sockret. Tillsätt ägget och vaniljen. Tillsätt sedan de torra ingredienserna och rör om tills allt är blandat. Ställ i kylen i 20 minuter. Dela kakdegen i 8 bollar. Lägg bollarna på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Grädda kakorna i 175 °C i cirka 12-15 minuter.



0 Comments