Rum Cherry Chocolate Cookie Muffins
65 g butter, melted
0.5 dl light brown sugar
1 1/4 dl all purpose flour
0.5 dl cocoa powder
one pinch of salt
2-3 tbsp rum cherry jam
Preheat oven to 175ºC. Line a 20 cm x 10 cm baking pan with parchment paper. Stir together the melted butter and sugar. Add flour, cocoa, and salt. Mix until well combined. Press 2/3 of the dough into muffin cups. Put a dollop of jam evenly over the bottom. Crumble over the remaining dough. Bake for about 15 minutes. Remove from the oven and let them cool completely.
Rom-Körsbär Chokladkexmuffins
65 g smör, smält
0,5 dl ljust farinsocker
1 1/4 dl vetemjöl
0,5 dl kakaopulver
en nypa salt
2-3 msk rom körsbärssylt
Värm ugnen till 175ºC. Klä en ugnsform 20 x 10 cm med bakplåtspapper. Rör ihop det smälta smöret och sockret. Tillsätt mjöl, kakao och salt. Blanda tills det är väl kombinerat. Tryck ut 2/3 av degen i muffinsformar. Lägg i en klick sylt jämnt över botten. Smula över resterande deg. Grädda i ca 15 minuter. Ta ut ur ugnen och låt dem svalna helt.
0 Comments