En mycket smakrik dressing gjord på spadet från bönor. Jag vet att många kastar bort spadet men man kan verkligen göra mycket av spadet. Så dagens recept är en god dressing med smak av senap och örter. 

A very tasty dressing made from the viscous water from beans. I know many people throw away the water but you can really do a lot with it. So today's recipe is a tasty dressing with a taste of mustard and herbs.


Dressing with Aquafaba 


0.5 dl aquafaba

0.5 dl balsamic vinegar

1 tsp maple syrup

1-2 tbsp dijon mustard

0.5 tsp Italian herbs

1/4 tsp onion powder

one pinch of salt


Whisk together all the ingredients until well combined. Serve immediately, or store covered for up to three days in the fridge.



Aquafaba-Dressing


0,5 dl aquafaba

0,5 dl balsamvinäger

1 tsk lönnsirap

1-2 msk dijonsenap

0,5 tsk italienska örter

1/4 tsk lökpulver

en nypa salt


Vispa ihop alla ingredienser tills de är väl blandade. Servera omedelbart eller förvara övertäckt i upp till tre dagar i kylskåpet.