Dessa kexrutor är så goda med en knaprig textur och en len och krämig fyllning. Enkla att baka och de är äggfria. De går att göra dem veganska genom att använda växtbaserat smör och en vegansk fyllning. Ha en fin dag!
These cookie bars are so delicious with a crunchy texture and a smooth and creamy filling. Easy to bake and they are egg-free. They can be made vegan by using plant-based butter and a vegan filling. Have a nice day!
Almond Hazelnut Chocolate Cookie Crumb Bars
65 g butter, melted
0.5 dl light brown sugar
1 1/4 dl all purpose flour
0.5 dl cocoa powder
one pinch of salt
2-3 tbsp almond hazelnut paste
Preheat oven to 175ºC. Line a 20 cm x 10 cm baking pan with parchment paper. Stir together the melted butter and sugar. Add flour, cocoa, and salt. Mix until well combined. Press 2/3 of the dough into the pan. Spread the spread evenly over the base. Sprinkle over remaining dough. Bake for about 15 minutes. Remove from the oven and allow to cool completely in the pan. Once cooled, slice into bars.
Nötpasta Chokladkexsmulrutor
65 g smör, smält
0,5 dl ljust farinsocker
1 1/4 dl vetemjöl
0,5 dl kakaopulver
en nypa salt
2-3 msk mandel-hasselnötspasta
Värm ugnen till 175ºC. Klä en ugnsform 20 x 10 cm med bakplåtspapper. Rör ihop det smälta smöret och sockret. Tillsätt mjöl, kakao och salt. Blanda tills det är väl kombinerat. Tryck ut 2/3 av degen i formen. Fördela pastan jämnt över botten. Smula över resterande deg. Grädda i ca 15 minuter. Ta ut ur ugnen och låt svalna helt. Skär sedan i rutor.
0 Comments