Kladdkakamuffins i sig är så goda. Men det går ypperligt att göra dem lite annorlunda från gång till gång. I dessa finns en liten stroopwafel i botten och det blir både gott och fint så här. Hur brukar du variera dina kladdkakamuffins? Med chokladbitar, bär, nötter? Berätta gärna! 

Sticky muffins are so good on their own. But it's great to make them a little different every time. These have a small stroopwafel at the bottom and they're both delicious and pretty like this. How do you usually vary your sticky muffins? With chocolate chips, berries, nuts? Feel free to tell me!



Stroopwafel Kladdkakamuffins

10 st


100 g smör, mjukt

2,5 dl socker

2 ägg

1,5 dl mjöl

4 msk kakao

1 tsk vaniljextrakt


10 mini stroopwafel


Blanda ihop smöret och  socker. Tillsätt äggen, blanda. Rör till sist i resterande ingredienser. Lägg en stroopwafel i varje muffinsform och häll på smet. Grädda i 175 grader C i ca 10-12 minuter. De får gärna vara lite lösa i mitten. 



Stroopwafel Sticky Muffins

10 pcs 


100 g butter, soft

2,5 dl sugar

2 eggs

1,5 dl flour

4 tbsp cocoa

1 tsp vanilla extract


10 mini stroopwafels


Mix together the butter and the sugar. Add the eggs, mix. Finally stir in the remaining ingredients. Place a stroopwafel in each muffin cup and top with batter. Bake at 175 degrees C for about 10-12 minutes. They may be a little loose in the middle.