Ricotta Rum Muffins
7 pcs
40 g butter, soft
1 dl sugar
1 small egg
0.5 dl ricotta
1 dl wheat flour
3/4 tsp baking powder
1/4 tsp rum extract
jam
Mix melted butter and sugar in a bowl. Add the egg and mix well. Stir in ricotta and then the remaining ingredients. Mix until everything is smooth. Pour the batter into muffin cups and add a dollop of jam in each. Bake at 175 C for about 15 minutes. Let cool.
Ricotta Rommuffins
7st
40 g smör, mjukt
1 dl ljust farinsocker
1 ägg
0,5 dl ricotta
1 dl vetemjöl
3/4 tsk bakpulver
1/4 tsk romextrakt
sylt
Blanda smör och socker i en skål. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda i ricotta och sedan resterande ingredienser. Blanda tills allt är slätt. Häll smeten i muffinsformar och lägg en klick sylt i mitten. Grädda i 175 C i ca 15 minuter. Låt svalna.
0 Comments