
God Granola
20 g kokosolja
2 msk lönnsirap
3 dl havregryn
3/4 pumpafrön
0,5 dl solrosfrön
0,5 dl sesamfrön
0,5 dl kokosflingor
1 tsk kanel
0,5 tsk vaniljextrakt
1/4 tsk flingsalt
1-2 msk vatten
Värm ugnen till 165 C. Smält kokosoljan och lönnsirapen. Blanda i havregryn, frön, kokos, kanel, vanilj och salt. Blanda till sist i vatten. Lägg blandningen på en bakplåtspappersklädd plåt och bred ut till ett jämnt lager. Grädda i 25-30 minuter. Vänd på plåten efter halva tiden så att allting bakas jämnt. Stäng av ugnen och låt granolan stå där tills ugnen är kall. Förvara i en glasburk med lock.
Delicious Granola
20 g coconut oil
2 tbsp maple syrup
3 dl oats
3/4 pumpkin seeds
0.5 dl sunflower seeds
0.5 dl sesame seeds
0.5 dl coconut flakes
1 tsp cinnamon
0.5 tsp vanilla extract
1/4 tsp flaky salt
1-2 tbsp water
Preheat the oven to 165 C. Melt the coconut oil and maple syrup. Mix in the oats, seeds, coconut, cinnamon, vanilla and salt. Finally, mix in the water. Place the mixture on a baking sheet lined with baking paper and spread out into an even layer. Bake for 25-30 minutes. Turn the sheet halfway through so that everything bakes evenly. Turn off the oven and let the granola sit there until the oven is cool. Store in a glass jar with a lid.
0 Comments