Banana Custard Muffins
30 g butter, melted
20 ml oil
1 dl light brown sugar
1 large egg
1 tsp vanilla extract
1.5 dl all purpose flour
3/4 tsp baking powder
0.5 tsp cinnamon
one pinch of salt
3/4 dl banana custard
Heat the oven to 175 °C. Mix butter, oil and sugar until combined. Add egg and vanilla extract and mix well. Stir in dry ingredients and banana custard. Pour batter into 5 muffin tins. Bake the muffins for 18-20 minutes. Remove from oven and let cool.
Banankrämsmuffins
30 g smält smör
20 ml olja
1 dl ljust farinsocker
1 stort ägg
1 tsk vaniljextrakt
1,5 dl vetemjöl
3/4 tsk bakpulver
0,5 tsk kanel
en nypa salt
3/4 dl banankräm / pudding
Värm ugnen till 175 °C. Rör ihop smör, olja och socker tills allt är blandat. Tillsätt ägg och vaniljextrakt och rör om väl. Rör i de torra ingredienserna och banankräm. Häll smeten i 5 muffinsformar. Grädda muffinsen i 18-20 minuter. Ta ut ur ugnen och låt svalna.
0 Comments