Nutella Smulpaj
2 pajer
Pajdeg:
1 1/4 dl vetemjöl
3 msk strösocker
1/4 tsk bakpulver
70 g smör
Fyllning:
1 dl nutella
Blanda vetemjöl, strösocker och bakpulver. Tillsätt smöret. Arbeta snabbt till en deg. Ställ degen i kylskåp i 15-30 minuter. Tryck ut halva degen i två pajformer. Lägg andra halvan av pajdegen tillbaka i kylskåpet. Grädda pajbotten i ugnen i 175°C i 10 minuter. Fyll pajskalen med nutella och smula på resterande deg. Grädda i ugnen i 175°C i ca 20 minuter tills gyllene.
Nutella Crumble Pie
2 pies
Pie dough:
1 1/4 dl wheat flour
3 tbsp granulated sugar
1/4 tsp baking powder
70 g butter
Filling:
1 dl nutella
Mix wheat flour, granulated sugar and baking powder. Add the butter. Work quickly into a dough. Refrigerate the dough for 15-30 minutes. Press half the dough into two pie tins. Put the other half of the pie dough back in the refrigerator. Bake the pie base in the oven at 175°C for 10 minutes. Fill the crust with nutella and crumble on top the remaining dough. Bake in the oven at 175°C for about 20 minutes until golden.
0 Comments