Jag har bakat muffins med mangopuré. När man bakar med mango kan jag rekommendera att använda en smakrik och söt mango. Ha en fin dag!

I baked muffins with mango puree. When baking with mango, I recommend using a flavorful and sweet mango. Have a nice day!

Mango Muffins 

4 pcs

35 g butter, at room temperature

15 g oil

0.5 dl castor sugar

1 egg, at room temperature

0.5 dl mango puree

0.5 tsp vanilla extract

1 1/4 dl all purpose flour

0.5 tsp baking powder

one pinch of salt


Preheat oven at 175 degrees C. Stir together the butter and sugar. Add the egg, mango puree and vanilla extract and blend it in. Stir in the dry ingredients. Take care not to over mix. Transfer the batter into muffin cups. Bake for about 12-15 minutes.



Mangomuffins

4 st


35 g smör, rumstempererat

15 g olja

0,5 dl strösocker

1 ägg, rumstempererat

0,5 dl mangopuré

0,5 tsk vaniljextrakt

1 1/4 dl vetemjöl

0,5 tsk bakpulver

en nypa salt


Värm ugnen till 175 grader C. Rör ihop smör och socker. Tillsätt ägg, mangopuré och vaniljextrakt och blanda. Rör i de torra ingredienserna. Var försiktig så att du inte övermixar. Häll smeten i muffinsformar. Grädda i cirka 12-15 minuter.