Auberginesill
1 aubergine
1 dl ricotta
1 msk majonnäs
1 tsk senap
dill
salt
lite ättika från saltgurka eller citronjuice
Skala auberginen och skär den i skivor. Koka skivorna i saltat vatten. De ska bli mjuka men fortfarande hålla ihop och tåla att hanteras.
Låt auberginen rinna av och tryck försiktigt ut överflödigt vatten. Blanda ihop ricotta, majonnäs, senap, dill, salt och ättika. Smaka av och blanda sedan med aubergineskivorna. Förvara i kylen.
Eggplant Herring
1 eggplant
1 dl ricotta
1 tbsp mayonnaise
1 tsp mustard
dill
salt
vinegar or lemon juice, if desired
Peel the eggplant and cut it into slices. Boil the slices in salted water. They should be soft but still hold together and can be handled. Drain the eggplant and gently squeeze out excess water. Mix together the ricotta, mayonnaise, mustard, dill, salt and vinegar. Taste and then add the eggplant. Store in the refrigerator.
0 Comments