Länge sedan jag gjorde mellanmålsbollar. Dessa med kokos och tranbärssmak. Jag fik tranbärspulkver av en kollega och det är syrligt gott. Jag blandade pulvret både i smeten och sedan rullade jag bollarna i det. Gott och enkelt att laga! 

It's been a long time since I made snack balls. These with coconut and cranberry flavor. I got cranberry powder from a colleague and it's tart and delicious. I mixed the powder into both the batter and then I rolled the balls in it. Delicious and easy to make!


Tranbär & Kokosbollar

8 st


90 g havregryn

70 g torkad kokos

2 msk agavesirap

2 tsk tranbärspulver

50 g urkärnade dadlar, blötlagda i varmt vatten

50 g torkade tranbär, blötlagda i varmt vatten


Mixa havregryn, kokos, agavesirap, tranbärspulver, dadlar och tranbär i en matberedare tills slätt Forma degen till 8 bollar och rulla dem i tranbärspulver. Förvara i en lufttät burk i kylen i upp till 2 veckor.




Cranberry & Coconut Balls

8 pcs


90 g oats

70 g desiccated coconut

2 tbsp agave syrup

2 tsp cranberry powder

50 g pitted dates, soaked in warm water

50 g dried cranberries, soaked in warm water


Blend oats, coconut, agave syrup, cranberry powder, dates and cranberries in a food processor until smooth. Shape the dough into 8 balls and roll them in cranberry powder. Store in an airtight container in the refrigerator for up to 2 weeks.