På senaste tiden har jag bakat en hel del muffins :) Men det är gott och enkelt och perfekta att ta med på picknick, till stranden eller packa ner en i väskan när man är ut på äventyr. Dessa har smak av kanel och är fyllda med biscoff kexsmör. Ha en fin dag!

Lately I've been baking a lot of muffins :) But they're delicious and easy and perfect to take on a picnic, to the beach or pack one in your bag when you're out on an adventure. These have a cinnamon flavor and are filled with biscoff spread. Have a nice day!

Biscoff Cinnamon Muffins

5 pcs


40 g butter, soft

25 g vegetable oil

1.5 dl light brown sugar

1 large egg

0.5 dl creme fraiche

3/4 tsp vanilla extract

1.5 dl all-purpose flour

3/4 tsp baking powder

1 tsp cinnamon

one pinch of salt


biscoff spread


Preheat the oven to 175 C. In a bowl, stir together the butter, oil and sugar until creamy. Add the egg and stir well. Then add the sour cream and vanilla extract. Mix in the remaining ingredients. Pour the batter into muffins cups and put a dollop of biscoff spread in each. Bake in the oven for 15 minutes. Let cool. 



Biscoff-Kanelmuffins

5 st


40 g smör, mjukt

25 g vegetabilisk olja

1,5 dl ljust farinsocker

1 stort ägg

0,5 dl creme fraiche 

3/4 tsk vaniljextrakt

1,5 dl vetemjöl

3/4 tsk bakpulver

1 tsk kanel

en nypa salt


biscoff kexpasta


Värm ugnen till 175 C. I en skål, rör ihop smör, olja och socker tills det blir krämigt. Tillsätt ägget och rör om väl. Tillsätt sedan creme fraiche och vaniljextrakt. Blanda i resterande ingredienser. Häll smeten i muffinsformarna. Lägg i en klick biscoff i mitten av varje muffins. Grädda i ugnen i ca 15 minuter. Låt svalna.