Mandelmuffins med mandelbitar och mandelmjöl i smeten. Gott och knaprigt. Tycker du om mandlar? Ha en fin dag!

Almond muffins with almond pieces and almond flour in the batter. Delicious and crunchy. Do you like almonds? Have a nice day!


Mandelmuffins

5 st 


45 g smör, smält

1 dl eritrythol eller strösocker

1 ägg

3/4 dl vetemjöl

1/4 dl mandelmjöl

0,5 tsk bakpulver

0,5 dl mandlar, hackade


Blanda smör och socker. Blanda i ägget. Tillsätt sedan resterande ingredienser. Häll smeten i 5 muffinsformar. Grädda i 175 C i 15 minuter. De får gärna vara lite lösa uppe på toppen, så övergrädda dem inte. 



Almond Muffins

5 pcs


45 g butter, melted

1 dl eritrythol or castor sugar

1 egg

3/4 dl wheat flour

1/4 dl almond flour

0.5 tsp baking powder

0.5 dl almonds, chopped


Mix butter and sugar. Mix in the egg. Then add the remaining ingredients. Pour the batter into 5 muffin tins. Bake at 175 C for 15 minutes. They should be a little loose on the top, so do not overbake.