Almond muffins with almond pieces and almond flour in the batter. Delicious and crunchy. Do you like almonds? Have a nice day!
Mandelmuffins
5 st
45 g smör, smält
1 dl eritrythol eller strösocker
1 ägg
3/4 dl vetemjöl
1/4 dl mandelmjöl
0,5 tsk bakpulver
0,5 dl mandlar, hackade
Blanda smör och socker. Blanda i ägget. Tillsätt sedan resterande ingredienser. Häll smeten i 5 muffinsformar. Grädda i 175 C i 15 minuter. De får gärna vara lite lösa uppe på toppen, så övergrädda dem inte.
Almond Muffins
5 pcs
45 g butter, melted
1 dl eritrythol or castor sugar
1 egg
3/4 dl wheat flour
1/4 dl almond flour
0.5 tsp baking powder
0.5 dl almonds, chopped
Mix butter and sugar. Mix in the egg. Then add the remaining ingredients. Pour the batter into 5 muffin tins. Bake at 175 C for 15 minutes. They should be a little loose on the top, so do not overbake.
0 Comments