Jag bakar fortfarande med rabarber, men det är ju bara så gott! Hoppas du gillar alla mina recept med rabarber. 

I still bake with rhubarb, but it's so, so good! Hope you like all my recipes with rhubarb. Have a lovely day!


Smulpaj med Rabarber 


Smuldeg

125 g smör

3 dl vetemjöl

1 dl strösocker


4 dl skivad rabarber

1 dl farinsocker

1 msk potatismjöl

0,5 tsk kardemumma


Värm ugnen till 200 C grader.

Blanda smör, mjöl och socker så att det blir en grynig massa.

Lägg den skivade rabarbern i en ugnsform. Strö på farinsocker, potatismjöl och kardemumma. Blanda. Smula över smuldegen och grädda i ca 20 minuter. Servera gärna med vaniljglass.



Rhubarb Crumble Pie


Crumbs

125 g butter

3 dl wheat flour

1 dl granulated sugar


4 dl sliced ​​rhubarb

1 dl brown sugar

1 tbsp potato flour

0.5 tsp cardamom


Preheat the oven to 200 C degrees.

Mix the butter, flour and sugar until it becomes crumbly.

Place the sliced ​​rhubarb in a baking dish. Sprinkle with brown sugar, potato flour and cardamom. Mix. Crumble over the crumb dough and bake for about 20 minutes. Serve with vanilla ice cream.