En smakrik röra som används som fyllning i hamburgerbröd. Förstås kan man äta den med annat än bröd, som t.ex ris eller potatis. Gott och enkelt!

A tasty mixture that is used as a filling in hamburger buns. Of course, you can eat it with other things than bread, such as rice or potatoes. Delicious and easy!



Vegetarian Sloppy Joe


oil

1 small red onion, chopped

1 dl zucchini, grated

0.5 dl bell pepper, diced

250 g vegan ground beef

1 dl tomato sauce

1 tbsp ketchup

1 tsp yellow mustard

garlic powder, to taste

salt, to taste

ground black pepper, to taste


Put oil in a skillet over medium heat. Add the onion and fry for a couple of minutes. Then add the zucchini, bell pepper and vegan ground beef. 

Cook for 5 minutes. Stir in tomato sauce, ketchup, mustard, garlic powder, salt, and pepper. Let simmer for 20 minutes, stirring occasionally. Pile the sloppy joe mixture onto toasted burger buns and serve warm.



Vegetarisk Sloppy Joe


olja

1 liten rödlök, hackad

1 dl zucchini, riven

0,5 dl paprika, tärnad

250 g vegansk nötfärs

1 dl tomatsås

1 msk ketchup

1 tsk gul senap

vitlökspulver, efter smak

salt, efter smak

mald svartpeppar, efter smak


Häll olja i en stekpanna på medelvärme. Tillsätt löken och fräs i ett par minuter. Tillsätt sedan zucchinin, paprikan och vegansk nötfärs. Stek i 5 minuter. Rör ner tomatsås, ketchup, senap, vitlökspulver, salt och peppar. Låt puttra i 20 minuter, rör om då och då. Lägg upp sloppy joe på rostade hamburgerbröd och servera varma.