Seed Granola
2.5 dl rolled oats
1 1/4 dl mixed nuts
1 dl mixed seeds
0.5 tsp cinnamon
pinch of salt
2 tbsp melted coconut oil
2 tbsp honey
Preheat oven to 175°C. Add all the dry ingredients to a large bowl and mix together. Add the wet ingredients and mix well. Pour the mixture onto a lined baking sheet with parchment paper, flattening to an even layer and press down so it sticks together. Bake in the oven for 15 minutes. Remove baking tray and stir with a spoon. Put back in the oven for 10 minutes or until golden brown.
Frögranola
2,5 dl havregryn
1 1/4 dl blandade nötter
1 dl blandade frön
0,5 tsk kanel
nypa salt
2 msk smält kokosolja
2 msk honung
Värm ugnen till 175°C. Tillsätt alla torra ingredienser i en stor skål och blanda ihop. Tillsätt de blöta ingredienserna och blanda väl. Häll upp blandningen på en bakplåtspappersklädd plåt, platta till ett jämnt lager och tryck ner så det håller ihop. Grädda i ugnen i 15 minuter. Ta bort bakplåten och rör om med en sked. Sätt tillbaka i ugnen i 10 minuter eller tills den är gyllenbrun.
0 Comments