En knaprigt god granola med frön och nötter. När man gör sin egna granola kan man bestämma hur söt man vill ha den och vilka frön och nötter man vill ha. Så enkelt att göra själv. Vad gillar du att ha i din granola? 

A crunchy, delicious granola with seeds and nuts. When you make your own granola, you can decide how sweet you want it and which seeds and nuts you want. So easy to make yourself. What do you like to have in your granola?


Seed Granola


2.5 dl rolled oats

1 1/4 dl mixed nuts 

1 dl mixed seeds

0.5 tsp cinnamon

pinch of salt

2 tbsp melted coconut oil

2 tbsp honey


Preheat oven to 175°C. Add all the dry ingredients to a large bowl and mix together. Add the wet ingredients and mix well. Pour the mixture onto a lined baking sheet with parchment paper, flattening to an even layer and press down so it sticks together. Bake in the oven for 15 minutes. Remove baking tray and stir with a spoon. Put back in the oven for 10 minutes or until golden brown. 



Frögranola


2,5 dl havregryn

1 1/4 dl blandade nötter

1 dl blandade frön

0,5 tsk kanel

nypa salt

2 msk smält kokosolja

2 msk honung


Värm ugnen till 175°C. Tillsätt alla torra ingredienser i en stor skål och blanda ihop. Tillsätt de blöta ingredienserna och blanda väl. Häll upp blandningen på en bakplåtspappersklädd plåt, platta till ett jämnt lager och tryck ner så det håller ihop. Grädda i ugnen i 15 minuter. Ta bort bakplåten och rör om med en sked. Sätt tillbaka i ugnen i 10 minuter eller tills den är gyllenbrun.