Chokladmuffins med en chokladfyllning. Du kan använda nutella eller någon annan chokladkräm. Så otroligt goda och det blir extra gott med den lena och krämiga chokladkrämen. Mums!

Chocolate muffins with a chocolate filling. You can use nutella or any other chocolate cream. So incredibly delicious and it becomes extra delicious with the smooth and creamy chocolate cream. Yum!


Chokladfyllda Chokladmuffins

4 st


2 msk kakao

0,5 dl kaffe, varmt

40 ml rapsolja

3/4 dl farinsocker

1 tsk vaniljsocker

1 ägg

1 1/4 dl vetemjöl

1/4 tsk bakpulver

en nypa salt

0,5 dl grekisk yoghurt


chokladkräm


Värm ugnen till 175 C grader. Vispa ihop kaffe och kakao tills det är klumpfritt. Ställ åt sidan. Blanda olja, socker och vaniljsocker i en skål. Tillsätt sedan ägget och blanda väl. Rör ner vetemjöl, bakpulver, salt tillsammans med kaffeblandningen och yoghurten. Rör runt försiktigt.  Fördela smeten i muffinsformar. Baka i ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna helt. Gör ett hål med en kniv i muffinsen. Fyll den med chokladkräm. 



Chocolate-Filled Chocolate Muffins

4 pcs


2 tbsp cocoa

0.5 dl coffee, hot

40 ml rapeseed oil

3/4 dl brown sugar

1 tsp vanilla sugar

1 egg

1 1/4 dl wheat flour

1/4 tsp baking powder

a pinch of salt

0.5 dl Greek yogurt


chocolate cream / paste


Preheat the oven to 175 C degrees. Whisk together the coffee and cocoa until it is lump-free. Set aside. Mix the oil, sugar and vanilla sugar in a bowl. Then add the egg and mix well. Stir in the wheat flour, baking powder, salt together with the coffee mixture and yogurt. Stir gently. Divide the batter into muffin tins. Bake in the oven for about 15 minutes. Let cool completely. Make a hole in the muffins with a knife. Fill it with chocolate cream.