Chocolate Almond Muffins
4 pcs
70 g butter, melted
1 dl light brown sugar
1 large egg
0.5 tsp vanilla extract
1 1/4 dl all-purpose flour
0.5 dl almond flour
0.5 tsp baking powder
one pinch of salt
4 pcs chocolate balls, like Lindt
Heat the oven to 175°C. Beat the egg, sugar and vanilla until combined. Add the flour, almond flour, baking powder and salt and mix until combined. Then add the melted butter. Stir until smooth. Divide the batter in muffin cups and press a chocolate ball in each. Bake for approx. 15 minutes.
Choklad Mandelmuffins
4 st
70 g smör, smält
1 dl ljust farinsocker
1 stort ägg
0,5 tsk vaniljextrakt
1 1/4 dl vetemjöl
0,5 dl mandelmjöl
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
4 st chokladbollar, Lindt
Värm ugnen till 175°C. Blanda ägg, socker och vanilj. Tillsätt mjöl, mandelmjöl, bakpulver och salt och blanda ihop allt. Tillsätt sedan det smälta smöret. Rör om tills det är slätt. Fördela smeten i muffinsformar och tryck i en chokladboll i varje. Grädda i ca. 15 minuter.
0 Comments