Vardagsmat som är gott och enkelt att laga ör fyllda paprikor. I dessa är det bra att ta tillvara på mat som blivit över, som såser, bönor, maletkött... I mina har jag denna gång sojafärs, couscous och ost. Ha en bra dag!

Everyday food that is delicious and easy to make is stuffed peppers. In these it is good to use up leftover food, such as sauces, beans, minced meat... In mine I have soy minced meat, couscous and cheese. Have a good day!

Fyllda Paprikor


paprikor, delade på längden

sojafärs, kryddad

couscous, med smak av örter

riven ost


Lägg paprikorna i en ugnsform med lite vatten i botten. Blanda sojafärs med couscous. Fyll paprikorna med blandningen och toppa med riven ost. Grädda i 200 C i ca 25 minuter. 



Stuffed Bell Peppers


bell peppers, divided lengthwise

soy mince meat

couscous with herbs

grated cheese


Place the bell peppers in a baking dish with a little water at the bottom. Mix the soy mince with the couscous. Fill the peppers with the mixture and top with grated cheese. Bake at 200 C for about 25 minutes.