Pies filled with a smooth, creamy chocolate filling. I used Nutella as the filling and fresh raspberries. I made smaller pies, but making a large one works too.
Nutellapajer
100 g smör, mjukt
0,5-3/4 dl socker
1 ägg
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Fyllning:
nutella
hallon, valbart
Blanda smör och socker. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda sedan i de torra ingredienserna. Tryck ut blandningen i en pajform, 22-24 cm, eller mindre små formar. Lägg på nutella och bär om du använder. Grädda i 175 C grader i ca 20 minuter.
Nutella Pies
100 g butter, softened
0.5-3/4 dl sugar
1 egg
2 dl flour
1 tsp baking powder
Filling:
nutella
raspberries, optional
Mix the butter and sugar. Add the egg and mix well. Then mix in the dry ingredients. Press the mixture into a pie dish, 22-24 cm, or into smaller baking pans. Add nutella and berries if using. Bake at 175 C degrees for about 20 minutes.
0 Comments