Vanligen gör jag makaronilåda med äggstanning, men inte denna gång :) Nu gjorde jag med ägg, färskost och buljong och jag tyckte det blev så gott. Har du testat med buljong? Ha en fin dag!

I usually make macaroni casserole with egg.mil mixture, but not this time :) Now I made it with eggs, cream cheese and broth and I thought it turned out so good. Have you tried it with broth? Have a nice day!


Makaronilåda med Buljong


3 dl kokt makaroni

3 dl grönsaker, purjolök, vitlök, tärnad morot & blomkål

150 g sojafärs

salt

black pepper

paprika

dried herbs


3 dl buljong

1 dl färskost

1-2 ägg

riven ost


I en stekpanna värm olja och stek grönsakerna mjuka. Blanda i sojafärs och krydda efter smak. Lägg makaroner och färs-grönsaksblandningen i en ugnsform. Blanda buljong, färskost och ägg och häll i ugnsformen. Strö på riven ost. Grädda i 175 C i ca 20-25 minuter. 



Macaroni Casserole with Broth


3 dl cooked macaroni

3 dl vegetables, leek, garlic, diced carrot & cauliflower

150 g soy mince

salt

black pepper

paprika

dried herbs


3 dl broth

1 dl cream cheese

1-2 eggs

grated cheese


In a frying pan, heat oil and fry the vegetables until soft. Mix in soy mince and season to taste. Place macaroni and mince-vegetable mixture in a baking dish. Mix broth, cream cheese and eggs and pour into the baking dish. Sprinkle with grated cheese. Bake at 175 C for about 20-25 minutes.