Chokladmuffins
65 g smör
1 dl kokossocker
1 tsk vaniljsocker
1 ägg
1 3/4 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
2 msk chokladmjölk
3/4 dl chokladknappar
Vispa det mjuka smöret och sockret ljust och pösigt. Tillsätt ägget, vispa väl. Blanda mjöl, bakpulver och kaffe. Tillsätt mjölblandningen i smeten växelvis med chokladmjölken. Tillsätt slutligen chokladknapparna. Blanda. Häll smeten jämnt i muffinsformar. Grädda i 175 graders ugn i ca 15 minuter. Låt svalna.
Chocolate Muffins
65 g butter
1 dl coocnut sugar
1 tsp vanilla sugar
1 egg
1 3/4 dl wheat flour
0.5 tsp baking powder
2 tbsp chocolate milk
3/4 dl chocolate buttons
Beat the soft butter and sugar until light and fluffy. Add the egg, beat well. Mix the flour and baking powder. Add the flour mixture to the batter alternately with the cream. Finally, add the chocolate. Mix, but do not beat. Pour the batter evenly into muffin cups. Bake at 175 degrees C for about 15 minutes. Let cool.
0 Comments