Mini Semlor
15 st
2 dl fullkornsmjöl
1 dl vetemjöl
1 dl havregryn
0,5 tsk torrjäst
0,5 tsk salt
2 dl vatten, 43 C
2 msk olja
Blanda mjöl, havregryn, torrjäst och salt i en bunke. Blanda i vatten och olja till en slät deg. Degen får vara lös. Låt jäsa i 60 minuter. Forma till små semlor och låt jäsa ytterligare 30 minter. Toppa med pumpafrön. Grädda i 200 C i ca 15 minuter.
Mini Bread Rolls
15 pcs
2 dl whole wheat flour
1 dl wheat flour
1 dl oats
0.5 tsp dry yeast
0.5 tsp salt
2 dl water, 43 C
2 tbsp oil
Mix flours, oats, dry yeast and salt in a bowl. Mix in water and oil to a smooth dough. The dough should be quite loose. Let rise for 60 minutes. Form into mini buns and allow to rise for another 30 minutes. Top with pumpkin seeds. Bake at 200 C for about 15 minutes.
0 Comments