Kahlua Cookies
10 pcs
40 g butter
3/4 dl light brown sugar
1 tsp Kahlua
1 small egg
1 1/4 dl flour
0.5 dl cocoa powder
0.5 tsp baking powder
1 tsp instant espresso powder
Kahlua Sugar Mixture:
2 tbsp granulated sugar
0.5 tsp Kahlua
Preheat oven to 175 C degrees. Line a baking sheet with parchment paper. In a bowl, cream together the butter, sugar, and Kahlua. Add the egg and stir until incorporated. Then add the flour, cocoa powder, baking powder and espresso powder and stir until smooth.
For the Kahlua sugar stir together the Kahlua and granulated sugar.
Roll the dough into balls and roll them in the Kahlua sugar, and place them on the parchment paper lined sheet. Bake the cookies for 10-12 minutes. Let cool.
Kahlua Cookies
10 st
40 g smör
3/4 dl ljust farinsocker
1 tsk Kahlua
1 litet ägg
1 1/4 dl vetemjöl
0,5 dl kakaopulver
0,5 tsk bakpulver
1 tsk snabb-espressopulver
Kahlua sockerblandning:
2 msk strösocker
0,5 tsk Kahlua
Värm ugnen till 175 C grader. Klä en plåt med bakplåtspapper. Blanda ihop smör, socker och Kahlua i en skål. Tillsätt ägget och rör om tills det är blandat. Tillsätt sedan mjöl, kakaopulver, bakpulver och espressopulver och rör om tills det är slätt.
För Kahluasocker, rör ihop Kahlua och strösocker.
Rulla degen till bollar och rulla dem i Kahluasockret och lägg dem på den bakplåtspappersklädda plåten. Grädda kakorna i 10-12 minuter. Låt svalna.
0 Comments