Gott Nytt År! 
Happy New Year!



Chocolate Cake With Biscoff Frosting


40 g butter, soft

20 ml oil

1 dl light brown sugar

1 egg 

1 dl flour

0.5 dl cocoa powder

3/4 tsp baking powder

0.5 tsp vanilla extract

one pinch salt


Frosting

100 g mascarpone

50 g Biscoff cookie butter


Preheat oven to 175° C. Mix together butter, oil and sugar. Add the egg and mix well. Add the flour, cocoa, baking powder, vanilla and salt. Mix until everything is smooth. Pour the batter into a round baking tin (14 cm) lined with baking paper. Bake for about 15 minutes. The cake should not be all set in the middle. Let cool.


For the frosting, whisk together mascarpone and biscoff and spread or pipe onto the cake.



Chokladkaka med Biscoff Frosting


40 g smör, mjukt

20 ml olja

1 dl ljust farinsocker

1 ägg

1 dl vetemjöl

0,5 dl kakaopulver

3/4 tsk bakpulver

0,5 tsk vaniljextrakt

en nypa salt


Värm ugnen till 175° C. Rör ihop smör, olja och socker. Tillsätt ägget och rör om väl. Tillsätt mjöl, kakao, bakpulver, vanilj och salt. Rör om tills allt är blandat. Häll smeten i rund bakfom, (14 cm) klädd med bakplåtspapper. Grädda i cirka 15 minuter. Den får gärna vara lite lös i mitten. Låt svalna. 


Frosting

100 g mascarpone

50 g biscoff-kexsmör


För frostingen, vispa ihop mascarpone och biscoff och bred eller spritsa på kakan.