Pumpkin Muffins
70 ml vegetable oil
1.5 dl light brown sugar
1 large egg
100 g pumpkin puree
0.5 tsp vanilla extract
2 dl all-purpose flour
0.5 tsp baking powder
one pinch of salt
1.5 tsp gingerbread spices
Preheat the oven to 175°C. Whisk together the oil and sugar and then add the egg, pumpkin puree and vanilla until combined. Add the dry ingredients and stir until completely combined. Spoon the batter into muffin cups. Top with pumpkin seeds. Bake for 12-15 minutes. Allow to cool.
Pumpamuffins
70 ml vegetabilisk olja
1,5 dl ljust farinsocker
1 stort ägg
100 g pumpapuré
0,5 tsk vaniljextrakt
2 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
1,5 tsk pepparkakskrydda
Värm ugnen till 175°C. Blanda ihop olja och socker och tillsätt sedan ägg, pumpapuré och vanilj tills det blandas. Tillsätt de torra ingredienserna och rör om tills det är helt blandat. Häll smeten i muffinsformar. Grädda i 12-15 minuter. Ta ut ur ugnen och låt svalna helt.
0 Comments