Jag bakar inte så ofta ketorecept, men nu fick jag en beställning på sockerfria och diabetesvänliga kakor. Och jag kan säga att dessa blev så goda. Och de fick så mycket beröm av kunden också. Det gjorde mig mycket glad. Bakar du sockerfritt?

I don't bake keto recipes very often, but now I received an order for sugar-free and diabetes-friendly cookies. And I can say that these turned out so good. And they got so much praise from the client too. It made me very happy. Do you bake sugar-free?


Keto Choklad Cookies


100 g smör, mjukt

3/4 dl sötningsmedel

1 ägg

0,5 tsk vaniljpulver

3,5 dl mandelmjöl

0,5 tsk bakpulver

en nypa salt

50 g 92% Lindt choklad, hackad


Vispa med en elvisp smör och socker. Tillsätt ägg och vanilj, vispa tills fluffigt. Blanda sedan i manedlmjöl, bakpulver och salt. Tills sist bland ner chokladbitarna. Ställ degen i kylskåp i en 1 h. 

Värm ugnen till 175 C grader. Med en glasskopa eller sked gör högar av smeten, ca 20-25 g styck på en plåt klädd med bakplåtspapper. Lämna utrymme mellan kakorna. Grädda kakorna i ca 15-18 minuter, eller tills kanterna börjar bli bruna. 



Keto Chocolate Chip Cookies


100 g butter, soft

3/4 dl sugar-free sweetener

1 egg

0.5 tsp vanilla powder

3.5 dl almond flour

0.5 tsp baking powder

a pinch of salt

50 g 92% Lindt chocolate, chopped


Beat butter and sugar with an electric whisk. Add egg and vanilla, beat until fluffy. Then mix in almond flour, baking powder and salt. Finally, mix in the chocolate pieces. Place the dough in the refrigerator for 1 hour.

Heat the oven to 175 C degrees. With an ice cream scoop or spoon, make mounds of the batter, about 20-25 g each on a baking sheet lined with parchment paper. Leave space between the cookies. Bake the cookies for about 15-18 minutes, or until the edges start to brown.