En krämig tomatbaserad sås med grönsaker, vegetariska bitar och grädde. Enkelt och gott.  

A creamy tomato-based sauce with vegetables, vegetarian pieces and cream. Simple and good.


Krämig Vegetarisk Sås


300 g vegetariska bitar

1 röd lök, hackad

1 vitlöksklyfta, hackad

0,5 paprika, tärnad

15 cm zucchini, tärnad

200 g tomatsås

1 dl grädde

1 msk (dijon) senap

salt

svartpeppar


kokt ris


Skala och hacka löken fint. Stek lök och vitlök i olja i några minuter tills löken mjuknar. Blanda i paprika, zucchini, vegetariska bitar och tillsätt sedan tomatsås och senap. Låt sjuda 5-10 minuter. Häll i grädde. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt ris.



Creamy Vegetarian Sauce


300 g vegetarian pieces

1 red onion, chopped

1 garlic clove, chopped

0,5 bell pepper, diced

15 cm zucchini, diced

200 g tomato sauce

1 dl heavy cream

1 tbsp (dijon) mustard

salt

black pepper


boiled rice


Peel and finely chop the onion. Fry the onion and garlic in oil for a few minutes until the onion softens. Add the bell pepper, zucchini, vegetarian pieces and then add tomato sauce and mustard. Let simmer for 5-10 minutes. Pour in the cream. Season to taste with salt and pepper. Serve with boiled rice.