Vegetarisk Stroganoff
300 g vegetariska bitar
1 röd lök, hackad
1 vitlöksklyfta, hackad
2 msk tomatpuré
200 g passerade tomater
2 dl crème fraîche
1 msk dijonsenap
saltgurka, tärnad efter smak
salt
svartpeppar
kokt ris
Skala och hacka löken fint. Stek lök och vitlök i olja i några minuter tills löken mjuknar. Tillsätt tomatpuré, passerade tomater, crème fraîche, senap och saltgurka. Späd eventuellt ut med lite vatten. Blanda i vegetariska bitar. Låt sjuda 5-10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt ris.
Vegetarian Stroganoff
300 g vegetarian pieces
1 red onion, chopped
1 garlic clove, chopped
2 tbsp tomato puree
200 g tomato passata
2 dl crème fraîche
1 tbsp dijon mustard
Pickles, diced to taste
salt
black pepper
boiled rice
Peel and finely chop the onion. Fry the onion and garlic in oil for a few minutes until the onion softens. Add tomato puree, tomato passata, crème fraîche, mustard and pickles. Add if necessary a little water. Mix in vegetarian pieces. Let simmer for 5-10 minutes. Season to taste with salt and pepper. Serve with boiled rice.
0 Comments