En värmande god stroganoff som blir så krämig av creme fraiche. Servera med ris och grönsaker. Ha en fin dag!

A warming good stroganoff that becomes so creamy from creme fraiche. Serve with rice and vegetables. Have a nice day!


Vegetarisk Stroganoff


300 g vegetariska bitar

1 röd lök, hackad

1 vitlöksklyfta, hackad

2 msk tomatpuré

200 g passerade tomater

2 dl crème fraîche

1 msk dijonsenap

saltgurka, tärnad efter smak

salt

svartpeppar

kokt ris

    

Skala och hacka löken fint. Stek lök och vitlök i olja i några minuter tills löken mjuknar. Tillsätt tomatpuré, passerade tomater, crème fraîche, senap och saltgurka. Späd eventuellt ut med lite vatten. Blanda i vegetariska bitar. Låt sjuda 5-10 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt ris.



Vegetarian Stroganoff


300 g vegetarian pieces

1 red onion, chopped

1 garlic clove, chopped

2 tbsp tomato puree

200 g tomato passata

2 dl crème fraîche

1 tbsp dijon mustard

Pickles, diced to taste

salt

black pepper

boiled rice


Peel and finely chop the onion. Fry the onion and garlic in oil for a few minutes until the onion softens. Add tomato puree, tomato passata, crème fraîche, mustard and pickles. Add if necessary a little water. Mix in vegetarian pieces. Let simmer for 5-10 minutes. Season to taste with salt and pepper. Serve with boiled rice.