Ett saftigt bröd med ett trevligt tuggmotstånd i form av frön. Enkelt att baka och kräver ingen jäsningstid. Ha en fin dag!

A moist bread with a nice chewing resistance in the form of seeds. Easy to bake and requires no proofing time. Have a nice day!


Fröbröd med Yoghurt


2 dl rågmjöl

1 dl havregryn

0.5 dl frön

1 tsk bakpulver

0.5 tsk salt

2 dl Alpro naturell yoghurt 

1 msk sirap


Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Blanda i yoghurt och sirap. Smörj och mjöla en liten brödform och häll i smeten. Grädda i 175 C i ca 30 minuter. Låt svalna. 



Seed Bread with Yogurt


2 dl rye flour

1 dl oats

0.5 dl seeds

1 tsp baking powder

0.5 tsp salt

2 dl Alpro natural yoghurt 

1 tbsp of syrup


Mix all dry ingredients in a bowl. Mix in yogurt and syrup. Grease and flour a small loaf pan and add the batter. Bake at 175 C for about 30 minutes. Let cool.