Krämig potatisgratäng med färskost. Man behöver faktiskt inte använda grädde för att göra gratängen, för det blir också mycket krämigt med buljong och färskost. Ha en toppen dag!
Creamy potato gratin with cream cheese. You don't actually need to use cream to make the gratin, because it will also be very creamy with broth and cream cheese. Have a great day!
Vitlök-Ört Potatisgratäng
500 g potatis, skivad
1,5 dl buljong
100 g vitlök-örter färskost
salt
svartpeppar
riven ost
Lägg den skivade potatisen i en ugnssäker form. Blanda buljong, färskost och kryddor i en skål och häll på potatisen. Toppa med riven ost. Grädda i 200 C i ca 40 minuter eller tills potatisen är mjuk.
Garlic-Herb Potato Gratin
500 g potatoes, sliced
1.5 dl broth
100 g garlic & herb cream cheese
salt
black pepper
grated cheese
Put the sliced potato in an ovenproof dish. Mix broth, cream cheese and spices in a bowl and pour over the potato. Top with grated cheese. Bake at 200 C for about 40 minutes or until the potatoes are soft.



0 Comments