Ratatouille
olja
1 röd lök, hackad
1 vitlöksklyfta, fint hackad
1 aubergine
1 zucchini
1 röd paprika
2 burkar krossade tomater
blandade torkade örter
salt
svartpeppar
agavesirap
Värm olja i en stor kastrull och fräs lök och vitlök. Skär grönsakerna i bitar och tillsätt dem i kastrullen tillsammans med de krossade tomaterna. Blanda och låt sjuda i 25 minuter. Rör om då och då. Krydda med örter, salt, peppar och agavesirap.
Ratatouille
oil
1 red onion, chopped
1 garlic clove, finely chopped
1 eggplant
1 zucchini
1 red bell pepper
2 cans cherry tomatoes
mixed dried herbs
salt
black pepper
agave syrup
Heat oil in a large saucepan and fry the onion and garlic. Cut the vegetables into pieces and add them to the saucepan. Allow to simmer for 20-30 minutes. Stir every now and then. Season with herbs, salt, pepper and agave syrup.
0 Comments