Chocolate Nutella Crumb Squares
65 g butter, melted
0.5 dl light brown sugar
1 1/4 dl all purpose flour
0.5 dl cocoa powder
one pinch of salt
2-3 tbsp nutella
Preheat oven to 175ºC. Line a 20 cm x 10 cm baking pan with parchment paper. Stir together the melted butter and sugar. Add flour, cocoa, espresso powder, and salt. Mix until well combined, it will resemble wet sand. Press 2/3 of the dough into the pan. Spread the nutella evenly over the base. Sprinkle over remaining dough. Bake for about 15 minutes. Remove from the oven and allow to cool completely in the pan. Once cooled, carefully slice into squares.
Choklad-Nutellasmulrutor
65 g smör, smält
0,5 dl ljust farinsocker
1 1/4 dl vetemjöl
0,5 dl kakaopulver
en nypa salt
2-3 msk nutella
Värm ugnen till 175ºC. Klä en ugnsform 20 x 10 cm med bakplåtspapper. Rör ihop det smälta smöret och sockret. Tillsätt mjöl, kakao, espressopulver och salt. Blanda tills det är väl kombinerat, det kommer att likna våt sand. Tryck ut 2/3 av degen i formen. Fördela nutella jämnt över botten. Smula över resterande deg. Grädda i ca 15 minuter. Ta ut ur ugnen och låt svalna helt i bakformen. Skär sedan försiktigt i rutor.
0 Comments