Snabbakade bröd med smak av havre och grynost. Proteinrika och glutenfria. Dessa behöver inte jäsa då de innehåller bakpulver istället för jäst. Jag har salt i mina, men vill man kan man blanda i örter eller varför inte vitlök. Ha en bra dag!

Quick-baked buns with the taste of oats and cottage cheese. Protein-rich and gluten-free. These do not need to rise as they contain baking powder instead of yeast. I have salt in mine, but if you want you can mix in herbs or why not garlic. Have a good day!


Havrebröd

5-6 st


2 ägg

200 g grynost

200 g havregryn

1 tsk bakpulver

en nypa salt


I en matberedare mixa ägg och grynost slät. Blanda i havregryn, bakpulver och salt. Forma till runda bröd och lägg dem på en plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda i 200 C i ca 30 minuter. 



Oatmeal Buns

5-6 pcs


2 eggs

200 g cottage cheese

200 g oats

1 tsp baking powder

a pinch of salt


In a food processor, mix eggs and cottage cheese until smooth. Mix in oats, baking powder and salt. Shape into buns and place them on a tray lined with baking paper. Bake at 200 C for about 30 minutes.