Har du torrt bröd hemma? Kasta inte bort, utan gör krutonger. Så enkelt och det som behövs är olja och kryddor. Jag gillar att äta dem som de är, men de är också goda att ha i sallad eller som topping till soppa. Ha en fin dag! 

Do you have dry bread at home? Don't throw it away, make croutons. So simple and all you need is oil and spices. I like to eat them as they are, but they are also good in a salads or as a topping for soup. Have a nice day!


Brödkrutonger


ca. 3 dl tärnat bröd

2 msk olja

1 liten vitlöksklyfta, riven

1,5 tsk Italienska örter, torkade

en nypa salt


Lägg alla ingredienser i en bunke och blanda så att alla brödbitar är belagda med olja.

Sprid ut brödtärningarna på en ugnsplåt klädd med bakplåtspapper. Rosta  i ugnen i 200 C° i ca 15 minuter. Låt svalna och förvara i en lufttät glasburk.



Bread Croutons


approx. 3 dl diced bread

2 tbsp oil

1 garlic clove, grated

1.5 tsp Italian herbs, dried

a pinch of salt


Put all the ingredients in a bowl and mix so that all the bread pieces are coated in oil.


Spread the cubes out on a baking tray lined with baking paper. Roast in the oven at 200 C° for about 15 minutes. Allow to cool and store in an airtight glass jar.