Kladdig Choklad-Kolakaka
100 g smör, mjukt
2,5 dl socker
2 ägg
1,5 dl mjöl
4 msk kakaopulver
1 tsk vaniljextrakt
kolapasta
Blanda ihop det rumsvarma smöret med socker. Tillsätt äggen, blanda. Rör till sist i resterande ingredienser. Häll smeten i en bakplåtspappersklädd bakform, ca. 20 cm x 20 cm. Klicka på kolapasta och bred ut med en sked. Grädda i 175 grader ca 15 minuter.
Gooey Chocolate Caramel Cake
100 g butter, soft
2,5 dl sugar
2 eggs
1,5 dl flour
4 tbsp cocoa powder
1 tsp vanilla extract
caramel spread
Mix together the butter and sugar. Add the eggs and mix well. Stir in the remaining ingredients. Pour the the batter in a baking pan, approx. 20 cm x 20 cm, lined with parchment paper and top with dollops of caramel spread. Bake at 175 degrees for about 15 minutes.
0 Comments