Paj är ett säkert kort när jag inte vet vad jag skall laga för mat. Alltid gott och fyllningen kan man variera efetr det som finns hemma. Denna gång blev det ricotta, färskost, paprika och riven ost. Krämigt gott :) Ha en fin dag!

Pie is a safe bet when I don't know what to cook. Always good and the filling can be varied according to what is available at home. This time I used ricotta, cream cheese, bell pepper and grated cheese. Creamy good :) Have a nice day!



Krämig Ricottafyllning till Paj


200 g ricotta

0,5 dl färskost, vitlök & örter

1 dl riven cheddar

0,5 dl paprika, tärnad

salt

svartpeppar


Blanda ihop alla ingredienser i en skål. Fyll det förgräddade pajskalet och toppa med riven ost. Grädda i 175 C i ca 20 minuter. 



Creamy Ricotta Filling for Pie


200 g ricotta

0.5 dl cream cheese, garlic & herbs

1 dl grated cheddar

0.5 dl bell pepper, diced

salt

black pepper


Mix all the ingredients together in a bowl. Fill the pre-baked pie shell and top with grated cheese. Bake at 175 C for about 20 minutes.