Chocolate Rum Cookies
8 st
100 g butter, soft
0.5 dl powdered sugar
2 tbsp cocoa powder
0.5 tsp vanilla extract
1 tsp rum extrakt
2.5 dl wheat flour
one pinch of salt
Stir together the butter, sugar, cocoa, vanilla and rum until creamy. Add flour and salt and mix until the dough comes together. Shape the dough into balls and place them on a baking sheet lined with parchment paper. Bake the cookies for 7-10 minutes until the tops are no longer glossy. Remove from the oven and let cool.
Choklad Romkakor
8 st
100 g smör, mjukt
0,5 dl florsocker
2 msk kakaopulver
0,5 tsk vaniljextrakt
1 tsk romextrakt
2,5 dl vetemjöl
en nypa salt
Rör ihop smör, socker, kakao, vanilj och rom tills det blir krämigt. Tillsätt mjöl och salt och blanda tills degen går ihop. Forma degen till bollar och lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt. Grädda kakorna i 7-10 minuter tills topparna inte längre är glansiga. Låt svalna helt.
0 Comments