Det här är en röra som går att äta med pasta eller som jag gjorde denna gång att använda som fyllning i tortilla. Gott och enkelt. Jag ugnsbakade mina fyllda tortillan i ugnen toppade med tomatsås och riven ost. Men det går lika bra att äta dem utan att tillaga i ugn. 

This is a mixture that can be eaten with pasta or, as I did this time, used as a filling in tortilla. Good and simple. I baked my stuffed tortillas in the oven topped with tomato sauce and grated cheese. But you can also eat them without cooking them in the oven.


Spinach Ricotta Mixture


oil

1 small red onion, finely chopped

1 garlic clove, minced

200 g spinach, frozen

200 g ricotta cheese

salt

black pepper

a pinch of nutmeg


Heat oil in a pan and fry the onion and garlic until soft. Add the spinach. Continue to cook on low heat approximately 5 minutes. Add the mixture to the ricotta cheese and mix. Season with salt, pepper and nutmeg. 



Spenat Ricottaröra


olja

1 liten rödlök, finhackad

1 vitlöksklyfta, hackad

200 g spenat, frysta

200 g ricottaost

salt

svartpeppar

en nypa muskot


Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök och vitlök tills den är mjuk. Tillsätt spenaten. Fortsätt att steka på låg värme ca 5 minuter. Blanda ner blandningen i ricottaosten. Krydda med salt, peppar och muskot.