Pepparkaka-Vit Choklad Cookies
10 st
75 g smör, mjukt
1 1/4 dl ljust farinsocker
1 litet ägg
0,5 tsk vaniljextrakt
1,5 dl vetemjöl
1,5 tsk pepparkakskryddor
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
100 g vit choklad, hackad
Värm ugnen till 175 C grader. Blanda ihop smör och socker. Tillsätt ägget och vaniljen och blanda väl. Tillsätt vetemjöl, pepparkakskrydda, bakpulver och salt, rör om. Ha ner chokladen och vänd ihop allt. Skopa degen till bollar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i ca. 15 minuter. Låt svalna.
Gingerbread-White Chocolate Cookies
10 pieces
75 g butter, soft
1 1/4 dl light brown sugar
1 small egg
0.5 tsp vanilla extract
1.5 dl wheat flour
1.5 tsp gingerbread spices
0.5 tsp baking powder
a pinch of salt
100 g white chocolate, chopped
Heat the oven to 175 C degrees. Mix butter and sugar together. Add the egg and vanilla and mix well. Add wheat flour, gingerbread spice, baking powder and salt, stir. Add the chocolate and stir everything together. Scoop the dough into balls and place them on a baking sheet lined with parchment paper. Bake for approx. 15 minutes. Let cool.
0 Comments