En tid Ã¥t jag nästan varje dag sÃ¥dana här bollar. Nu var det ett tag sedan sist, men jag blev sugen igen och dessa är sÃ¥ goda att ha till eftermiddagskaffet. Dessa innehÃ¥ller havregryn, mandelmjöl, dadlar och jordnötssmör och som pricken pÃ¥ i:et kaffe :) SÃ¥ enkla att laga och goda! 

For a while I ate balls like this almost every day. Now it's been a while since the last time, but I got cravings again and these are so good to have with my afternoon coffee. These contain oatmeal, almond flour, dates and peanut butter and coffee as the finishing touch :) So easy to make and delicious!


Kaffebollar

ca 7 st


1 dl havregryn

0,5 dl mandelmjöl, mandlar mixade till mjöl

4 dadlar, urkärnade

1 msk jordnötssmör med kaffesmak

0.5 tsk snabb-espressopulver

en nypa salt


Mixa havregryn och mandlar ihop. Tillsätt resterande ingredienser och mixa till en jämn smet. Forma till bollar och förvara dem i kylen eller frysen. 



Coffee Balls

7 pcs


1 dl oatmeal

0.5 dl almond flour, almonds mixed into flour

4 dates, pitted

1 tbsp peanut butter with coffee taste

0.5 tsp instant espresso powder

a pinch of salt


Mix oatmeal and almonds together. Add the remaining ingredients and mix to a smooth batter. Shape into balls and store in the fridge or freezer.