Chocolate Orange Cookies
8 pcs
50 g butter, soft
0.5 dl icing sugar
0.5 tsp orange zest
one pinch of salt
1/4-0.5 tsp gingerbread spice
1/4 tsp vanilla extract
1 dl flour
2 tbsp cornstarch
50 g chocolate chips
Stir together the butter and icing sugar. Add the orange zest, gingerbread spice, salt and vanilla. Then stir in the flour and cornstarch. Lastly fold in the chocolate chips. Put the dough in the fridge for 30 minutes. Heat the oven to 175 C. Shape the dough into small balls and put them on a parchment paper lined baking sheet. Flatten them slightly. Bake for about 15 minutes.
Choklad Apelsinkakor
8 st
50 g smör, mjukt
0,5 dl florsocker
0,5 tsk apelsinskal
en nypa salt
1/4-0,5 tsk pepparkakskrydda
1/4 tsk vaniljextrakt
1 dl vetemjöl
2 msk maizena
50 g chokladchips
Rör ihop smör och florsocker. Tillsätt apelsinskal, pepparkakskrydda, salt och vanilj. Rör sedan ner mjöl och maizena. Vänd till sist ner chokladbitarna. Ställ in degen i kylen i 30 minuter. Värm ugnen till 175 C. Forma degen till små bollar och lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt. Platta till dem lite. Grädda i ca 15 minuter.
2 Comments
Vilka härliga kakor! Jag önskar dig en fin helg!
ReplyDeleteTack Erika och detsamma till dig!
Delete