Klassiska kolasnittar smakar alltid gott och att tillsätta choklad gör dem extra goda. Söta och sega och tillsammans med en kopp kaffe har du den perfekta fikastunden. Ha en fin dag!

Classic caramel slices always taste good and adding chocolate makes them extra tasty. Sweet and chewy and together with a cup of coffee you have the perfect coffee moment. Have a nice day!


Kolasnittar med Choklad


50 g smör, mjukt

0,5 dl socker

0,5 msk agavesirap

1 1/4 dl vetemjöl

1/4 tsk bakpulver

choklad, hackad


Blanda ihop alla ingredienser, förutom chokladen. Ställ i kylen i 20 minuter. Forma smeten till en rulle och platta till den en aning. Toppa med hackad choklad. Grädda i 175 C i ca 10-12 minuter. Skär i snitt. 



Caramel Slices with Chocolate


50 g butter, soft

0.5 dl sugar

0.5 tbsp agave syrup

1 1/4 dl wheat flour

1/4 tsp baking powder

chocolate, chopped


Mix together all the ingredients, except the chocolate. Place in the fridge for 20 minutes. Form the dough into a roll and flatten it slightly. Top with chopped chocolate. Bake at 175 C for about 10-12 minutes. Cut into slices.