Zucchini Soup
1 tbsp olive oil
1 red onion, chopped
2 cloves of garlic, minced
2 medium sized zucchinis, cut in large chunks
approx. 5 dl vegetable broth
salt
black pepper
1 can cannellini beans, rinsed and drained
1 dl cream cheese, herbs & garlic
In a saucepan, heat the olive oil over medium heat. Add the onion and and garlic, sauté until tender, about 3-4 minutes. Add the zucchini, broth, salt and pepper. Let simmer for 15 minutes, or until the zucchini is tender. Stir in the beans. Use an immersion blender to blend the soup until smooth. Stir in the cream cheese and taste and add additional salt, pepper, if necessary.
Zucchinisoppa
1 msk olivolja
1 rödlök, hackad
2 vitlöksklyftor, hackade
2 medelstora zucchinis, skurna i stora bitar
ca. 5 dl grönsaksbuljong
salt
svartpeppar
1 burk cannellinibönor, sköljda och avrunna
1 dl färskost, örter & vitlök
Värm olivoljan på medelvärme i en kastrull. Tillsätt löken och vitlöken, fräs tills den är mjuk, ca 3-4 minuter. Tillsätt zucchini, buljong, salt och peppar. Låt puttra i 15 minuter, eller tills zucchinin är mjuk. Rör ner bönorna. Använd en stavmixer för att mixa soppan tills den är slät. Rör ner färskosten och smaka av och tillsätt eventuellt ytterligare salt, peppar.
0 Comments