En gryta att värma sig med i höstkylan och mörkret. Enkel, god och mättade! Ha en fin dag.

A stew to warm you up in this autumn cold and darkness. Simple, tasty and filling! Have a nice day.


Spaghettigryta


400 g sojafärs

1 röd lök, hackad

1 vitlöksklyfta, hackad

400 g tomatkross

3 dl vatten 

1 buljongtärning

2 dl spaghetti, bryten i små bitar

1 dl ärter-majs- paprikablandning

2-3 msk grädde

2 msk ketchup

2 tsk senap

basilika

oregano

salt

svartpeppar


Värm en kastrull med olja och fräs lök och vitlök i några minuter. Tillsätt sojafärs och stek en stund. Blanda i tomatkross, vatten, buljongtärning och spaghetti. Låt småkoka tills spaghettin är mjuk. Tillsätt mera vatten vid behov. Blanda i ärter-majs- paprikablandning, grädde, ketchup, senap och kryddor. 



Spaghetti Stew


400 g soy mince meat

1 red onion, chopped

1 garlic clove, chopped

400 g crushed tomatoes

3 dl water

1 stock cube

2 dl spaghetti, broken into small pieces

1 dl peas-corn-pepper mixture

2-3 tbsp cream

2 tbsp ketchup

2 tsp mustard

basil

oregano

salt

black pepper


Heat a pan with oil and fry the onion and garlic for a few minutes. Add soy mince and fry for a while. Mix in crushed tomatoes, water, stock cube and spaghetti. Let simmer until the spaghetti is soft. Add more water if necessary. Mix in peas-corn-pepper mixture, cream, ketchup, mustard and spices.