Pastalåda med grönsaker och äggstanning är en enkel och rätt så billig maträtt. Detta är en maträtt som är perfekt att laga om man har överbliven kokt pasta eller makaroner. Blanda i de grönsaker du har hemma och tycker om. Ha en fin dag!

Pasta casserole with vegetables and egg-milk mixture is a simple and fairly cheap dish. This is a dish that is perfect to make if you have leftover cooked pasta or macaroni. Mix in the vegetables you have at home and like. Have a nice day!


Pasta Grönsakslåda


2 dl kokt pasta

1 röd lök, hackad

1 vitlöksklyfta, hackad

200 g sojamaletkött

200 g grönsaker (broccoli, blomkål, morot, paprika, selleri)

2 stora ägg

3-4 dl mjölk

0,5 dl färskost, vitlök & örter

salt

svartpeppar

riven ost


Värm en stekpanna med olja och stek lök och vitlök i någon minut. Blanda i maletkött och krydda med salt och svartpeppar. Blanda pasta, maletkött och grönsaker i en ugnsform. I en skål blanda ägg, mjölk, färskost och kryddor och häll på pastablandningen. Toppa med riven ost. Grädda i 200 C i ca 30 minuter. 



Pasta Vegetable Casserole


2 dl cooked pasta

1 red onion, chopped

1 clove of garlic, chopped

200 g soy mince meat

200 g vegetables (broccoli, cauliflower, carrot, pepper, celery)

2 large eggs

3-4 dl milk

0.5 dl cream cheese, garlic & herbs

salt

black pepper

grated cheese


Heat a frying pan with oil and fry the onion and garlic for a few minutes. Mix in minced meat and season with salt and black pepper. Mix pasta, minced meat and vegetables in an oven proof dish. In a bowl, mix eggs, milk, cream cheese and spices and pour over the pasta mixture. Top with grated cheese. Bake at 200 C for about 30 minutes.