Har du testat att laga apelsinkräm? Bärkräm är ju en klassiker, men sällan tänker man att det går ju faktiskt att göra på saft från frukt. Gott och syrligt. Ta mer eller mindre socker beroende på hur syrlig du vill ha krämen. Jag gillar när det är mera åt det syrliga och fräscha hållet. Ha en bra dag!

Have you tried making orange pudding? Berry pudding is a classic, but you rarely think that it can actually be made with juice from fruit. Good and tart. Take more or less sugar depending on how tart you want the pudding to be. I like it when it's more on the tart and fresh side. Have a good day!



Apelsinkräm


0,5 l apelsinjuice

2,5 msk socker

2,5 msk maizena


Blanda alla ingredienser i en kastrull och värm på låg värme tills krämen tjocknar. Blanda runt med jämna mellanrum. Servera med bär, yoghurt, glass…



Orange Pudding


0.5 l orange juice

2.5 tbsp sugar

2.5 tbsp cornstarch


Mix all the ingredients in a saucepan and heat on a low heat until the pudding thickens. Stir the mixture at regular intervals. Serve with berries, yogurt, ice cream…