Idag vill jag tipsa om denna kaka med kondenserad mjölk. Den blir så där härligt mjuka och lena i konsistensen. Testa om du inte redan gjort! Ha en bra dag allesammans

Today I want to share this recipe for this cake with condensed milk. It becomes so wonderfully soft and smooth in texture. Try it if you haven't already! Have a good day everyone.


Chocolate Cake with Condensed Milk 


60 g butter, soft

3/4 dl light brown sugar

1 egg

0.5 dl sweetened condensed milk 

0.5 tsp vanilla extract

0.5 dl plain flour 

2 tbsp cocoa powder

0.5 tsp baking powder

one pinch of salt


In a bowl, stir together the butter and sugar. Add the egg, condensed milk and vanilla, stir well. Then add the flour, cocoa powder, baking powder and salt. Pour the batter into a small baking pan lined with parchment paper. Bake at 175 C degrees for about 20 minutes. 



Chokladkaka med Kondenserad Mjölk


60 g smör, mjukt

3/4 dl ljust farinsocker

1 ägg

0,5 dl sötad kondenserad mjölk

0,5 tsk vaniljextrakt

0,5 dl vetemjöl

2 msk kakaopulver

0,5 tsk bakpulver

en nypa salt


I en skål rör ihop smör och socker. Tillsätt ägget, kondenserad mjölk och vanilj, rör om väl. Tillsätt sedan mjöl, kakaopulver, bakpulver och salt. Häll smeten i en liten bakform klädd med bakplåtspapper. Grädda i 175 grader i ca 15-20 minuter.